Vi har alt I sten og belægning!

76 200 900
Olgas Alle 2A, Kolding

info@fh-sten.dk
Skriv til os

Havefigurer i Kolding

Hos FH Sten kan du finde et stort udvalg af figurer i forskellige stilarter og materialer. Fra klassiske englefigurer til nuttede nissefigurer og farverige fugleskulpturer, tilbyder FH Sten et stort udvalg til enhver smag og stil. Vi tilbyder også praktisk levering af vores udvalg, så du kan få dem leveret direkte til din dør. Kontakt os i dag for mere information om vores udvalg af havefigurer.

Besøg os i Kolding

Hos Fh-sten tilbyder vi et bredt udvalg af havefigurer og granitkunst, men også en professionel service, vi hjælper gerne vores kunder med at finde de helt rigtige produkter til deres haveprojekter. Vi tilbyder muligheden for adgang til rådgivning fra uddannede anlægsgartnere, hvilket er en stor fordel, da vi kan give ekspertise og vejledning i forhold til, hvad der passer bedst til den enkelte have.

Vores personale kan skræddersy løsninger til den enkelte kundes specifikke behov og ønsker. Det kan hjælpe med at sikre, at du som kunde får de produkter, der passer bedst til din stil og smag.

Et besøg i vores store udstilling i Kolding er også en fantastisk mulighed for at se de forskellige produkter og få inspiration til haven. Det kan være en god ide at tage billeder og notere sig de produkter, der fanger ens interesse, så man kan huske dem, når man skal træffe beslutninger senere hen.

Pynt op i haven med havefigurer og granitkunst til haven fra Fh-sten. Besøg vores store udstilling og se det imponerende udvalg af figurer og kunst. Eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit næste haveprojekt.

Havefigurer fra os – gaven til haven!

  • Figurer i terrazzo
  • Havefigurer i marmor
  • Betonfigurer
  • Trædesten
  • Olielamper
  • Havekunst
  • Og meget mere…