Vi har alt I sten og belægning!

76 200 900
Olgas Alle 2A, Kolding

info@fh-sten.dk
Skriv til os

Gravsten i Kolding

Hos FH Sten er vi specialiserede i gravsten og tilbyder en bred vifte af smukke og personlige gravsten i Kolding-området. VI kan hos Fh sten hjælpe dig med at vælge den helt rigtige gravsten til din elskede. Vi er kendt for vores kvalitetsarbejde og vores evne til at skabe unikke og tilpassede gravsten. Vores erfarne team står altid til rådighed for at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg i forhold til design, materialevalg og inskriptioner. Vi forstår, hvor vigtig en gravsten kan være, og vi tager altid vores arbejde meget seriøst. Kontakt os i dag for at få mere information.

Vi tilbyder

Et bredt udvalg af smukke og holdbare gravsten til salg. Vores gravsten er fremstillet af høj kvalitet materialer og er tilgængelige i forskellige farver og designs for at imødekomme dine behov og ønsker. Vi har allierede os med en professionel stenhugger, der varetager alt inskriptioner, dekorationer, afhentning samt opsætning – Alt er i en færdig pakkeløsning. Gravsten sætter pårørende, til minde om afdøde. Gravstedet bliver det fysiske sted, vi går hen for at mindes vores kære. Vi har brug for dette faste holdepunkt og de ritualer vi udfører ved at besøge graven, for at kunne arbejde med vores smerte og tab og lære at leve videre, uden et familiemedlem eller en kær ven. Når vi mindes, bliver tabet langsomt lettere at forholde sig til og afdøde får en ny plads i vores liv.

Vi står klar til at hjælpe dig med hele processen, lige fra valg af gravsten til afhentning og opsætning. Vores mål er at sikre en god oplevelse for dig og din familie i denne svære tid.

Professionel vejledning

Vi vejleder gerne om de mange muligheder for gravsten, inskription, dekoration og symboler mm. Få professionel vejledning til at vælge gravsten hos netop Fh-sten. Nogle pårørende har en klar fornemmelse af hvilken type gravsten, der passer bedst til den afdøde og til gravstedet. Andre har ikke den fjerneste ide og kender ikke til reglerne for, hvordan gravmindet må se ud. Uanset hvor lidt eller meget du ved, har du mulighed for at få gode råd, vejledning om regler samt ideer til valg og sammensætning af gravsten.

Vi står klar til at hjælpe dig med hele processen, lige fra valg af gravsten til afhentning og opsætning. Vores mål er at sikre en god oplevelse for dig og din familie i denne svære tid.