Kloakrør & beton brøndringe

Høj kvalitet

Brøndringene fås i forskellige størrelser afhængigt af, hvad de skal bruges til. Oftest anvendes brøndringe til udledning af regn- og spildevand fra septiktanke eller andre afløbssystemer. Vores brøndringe er af højeste kvalitet og vi kan derfor garantere, at de har en lang levetid.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produktion, montering og installering af betonelementerne. Hos FH Sten finder du masser af inspiration på vores store udstilling, og du kan altid få vejledning og gode ideer til belægning, støttemure og andre projekter af vores uddannede anlægsgartnere.

Brøndringe

Brøndringe til haven

Er du træt af din have eller gårdsplads? Så find kreativiteten frem og brug en eller flere brøndringe til udsmykning af din have eller gårdsplads. Her kan du lægge en brøndring vandret og bruge den som ramme for et bed til diverse beplantninger eller urter. Det skaber et moderne rustikt udtryk og samtidig praktisk.

Derudover kan du også bruge brøndringe til et springvand i haven. Placer ringen rundt om et kloakdæksel med springvandshovedet monteret på kloakdækslen. En nem og flot løsning.

Kontakt

Lokation

Olgas Alle 2A,
6000 Kolding

Åbningstider

Mandag til fredag 08.00-17.30
Lørdag 09.00-15.00
Søndag & helligdage 10.00-15.00

Følg os